OVER DE STUDIO

Studio Mae is opgericht door mij, Maureen Peeters. Een Allround Creative met een brein vol fantasie die bekend staat om haar speelse, eigenzinnige stijl, gerealiseerd met gebruik van gedurfde kleuren en een vleugje surrealisme. Ik houd me graag bezig met het onderzoeken van de nieuwste trends en het bedenken, visualiseren, vormgeven en ontwikkelen van nieuwe concepten. Zo creëer ik verschillende projecten van grafisch ontwerp tot nieuwe huisstijl en van styling tot fotografie.

 

Het begint bij een goed begrip van merk en doelgroep. Ik luister naar jouw verhaal. Daarna ga ik op zoek naar een idee dat past bij waar het merk voor staat, relevant is voor de doelgroep en spannend genoeg is om gehoord te worden.

 

Op die manier wil ik met mijn werk verhalen vertellen die jouw merk versterken, maatschappelijke problemen oplossen, mensen bewust maken en inspireren.

Wil je jouw branding uitbreiden tot een onweerstaanbaar, uitnodigend visueel plaatje? Ik help je graag verder met illustraties, iconografie, dessins en patronen, briefpapier ontwerp, social media assets, productfotografie, verpakkingsmateriaal ontwerp, drukwerk management & ondersteuning, en nog veel meer. Elk merk heeft een andere persoonlijkheid, daarom adviseer ik mijn klanten tijdens het eerste gesprek welke van deze extra items het beste passen bij hun merkstrategie en budget. 

"INSPIRATIE VIND IK OVERAL OM ME HEEN. VAN NATUUR, GEUR, KLEUR, KUNST, CULTUUR EN LEVENSVERHALEN"

 

WIE BEN IK

Als je mij leert kennen dan weet je dat ik mijn spullen vaker kwijt ben, dan ze bij me heb. Ik liever warm water drink dan thee. In het weekend houd van uiteten gaan, stappen en borrelen met vrienden. Alles wat ik nieuw koop meteen uitgeprobeerd/gedragen moet worden. Niet van spelletjes houd want ik verlies altijd. Je mijn aandacht soms verliest als ik in mijn eigen gedachten verdwaal. Liever nooit een apparaat in de sportschool aanraak. Alles koop wat roze is van kleur. Verliefd ben op de fantasie van een kind. Verslaafd ben aan mijn MacBook en op zondag het liefst de hele dag rondloop in mijn badjas (ook in de zomer).

Bloemen en flessen

LETS WORK
TOGETHER!

Wat is jouw verhaal? Neem contact op voor het maken van een offerte op basis van jouw wensen.