top of page
95b15de7-8614-4b9b-a870-ede6205c6284 2.jpg

Over
de studio

Studio Mae is opgericht door mij, Maureen Peeters. Een allround creative concept developer die bekend staat om haar kleurrijke, speelse en eigenzinnige stijl. 

 

Ik houd me graag bezig met het onderzoeken van de laatste trends en het bedenken, visualiseren, vormgeven en ontwikkelen van nieuwe concepten. Zo crieëer ik uiteenlopende projecten van typografie en illustratie tot merkidentiteiten en editorial design. 

 

Het begint bij een goed begrip van het merk en de doelgroep. Ik luister naar jouw verhaal. Daarna ga ik op zoek naar een idee dat past bij waar het merk voor staat, relevant is voor de doelgroep en spannend genoeg is om gehoord te worden. 

 

Zo wil ik met mijn werk verhalen vertellen die jouw merk versterken, mensen bewust maken en inspireren tot een kleurrijker en speelser dagelijks leven. 

 

Als ik niet thuis ben om kunst te maken in mijn kleurrijke en creatieve studio kun je me vinden voor de klas waar ik creatieve en inspirerende lessen geef aan kinderen op het basisonderwijs. Als ik dat niet doe ben ik waarschijnlijk hebben-winkeltjes aan het afstruinen, ergens mensen observeren, mooie plaatjes aan het vastleggen of het weekend vieren met vrienden!

I GET
INSPIRED BY
EVERYTHING
AROUND
ME...

IMG_7041.JPG

@STUDIO_MAE_

LETS WORK
TOGETHER!

Wat is jouw verhaal? Neem contact op voor het maken van een offerte op basis van jouw wensen.

bottom of page