top of page
95b15de7-8614-4b9b-a870-ede6205c6284 2.jpg

About
the Studio

Studio Mae is opgericht door Maureen Peeters. Een allround creatieveling die bekend staat om haar kleurrijke, speelse en eigenzinnige stijl. 

 

Ik houd me graag bezig met het onderzoeken van de laatste trends en het bedenken, visualiseren, vormgeven en ontwikkelen van nieuwe concepten. Zo crieëer ik uiteenlopende projecten als illustrator, inspirator, grafisch vormgever, styliste en als creatieve juf!

 

Het begint bij een goed begrip van het merk en de doelgroep. Ik luister naar jouw verhaal. Daarna ga ik op zoek naar een idee dat past bij waar het merk voor staat, relevant is voor de doelgroep en spannend genoeg is om gehoord of gezien te worden. 

 

Zo wil ik met mijn werk verhalen vertellen die jouw merk versterken, mensen bewust maken en inspireren tot een kleurrijker en speelser dagelijks leven. 

 

Als ik niet bezig ben in mijn kleurrijke en creatieve studio kun je me vinden voor de klas waar ik creatieve lessen geef aan kinderen op het basisonderwijs. Als ik dat niet doe ben ik waarschijnlijk hebben-winkeltjes aan het afstruinen, ergens voorbijgangers aan het observeren, mooie plaatjes vastleggen of een verre reis aan het maken.

I GET
INSPIRED BY
EVERYTHING
AROUND
ME...

IMG_7041.JPG
Tekengebied 1_3x_edited.png

LETS WORK
TOGETHER!

Wat is jouw verhaal? Neem contact op voor het maken van een offerte op basis van jouw wensen.

bottom of page