top of page

Unbreakable

Scope of work

Concept, Photography, Edit

Industry

Free project

Unbreakable gaat over het concept van de parel. Hoe een parel ontstaat lijkt veel op hoe wij ons als mens willen ontplooien. “It’s time to open that shell and show your pearl to the world”.

Het begint als een klein zandkorreltje dat pijnlijk schuurt in de oester. De eerste reactie is dat je jezelf wilt beschermen, door er een laagje omheen te leggen. Een zacht laagje parelmoer zodat het minder prikt. Daar omheen komen telkens meer laagjes, zodat het een parel wordt. Je bedekt je zandkorrel voor je omgeving, maar daarmee ook voor jezelf. 

Groter gegroeid is het inmiddels jouw parel, jouw geschenk aan de wereld die zo gewaardeerd wordt om de stralende bijdrage die jij weet te leveren. Alsof het oorspronkelijke zandkorreltje er niet mag zijn, niet hoort, bedekt moet worden. De oorspronkelijke pijn heeft juist ook de nodige aandacht nodig. 

Het besef dat het niet weggestopt hoeft te worden. Dat het in het juiste licht bezien haar schoonheid kan tonen. Mag groeien van zandkorrel tot een zelfstandige sterke rots! 

Dat vraagt om erkenning, acceptatie en het toestaan zodat het er volledig kan zijn en doen waar ze voor bedoelt is. En dat, begint door dit proces bij jezelf te doorstaan; jezelf erkennen. Je krachten, je talenten, je hele jou wie je bent!

Die zandkorrel vormt nu vaak nog een (onbewuste) belemmering. Maar wanneer je hiervan bewust word helpt het je om je eigen kracht en talenten te erkennen, te accepteren en toe te staan zodat je er vorm en plaats aan kan geven in je leven.
Videographer

Veerle van Sleeuwen

Voice Over

Cuba Rebelde

MUAH

Dani Fuerza

Styling

Demi Kok

Model

Chanel Vyent

bottom of page