top of page

Services

IMG_2671_1080x.jpg

Branding

& Design

- BrandIdentity
- Logo ontwerp
- Grafisch ontwerp
- Grafische vormgeving
- Visuals / iconografie
- Dessins 

 

IMG_4913.JPG

Fotografie

& Styling

- Concept
- Fotografie
- Productfotografie
- Styling
- Set design

Dreamgirl 40x50cm.png

Illustratie

- Illustraties
- Portret illustratie
- Print / poster


 

Story 01.2.png

Art

Direction

- Art Direction
- Set dressing
- Set design
- Styling

.jpg

Creative Direction

- Concept
- Direction
- Art Direction
- Styling
- Grafisch ontwerp

 

Process Brand Identity

Tijdens een gesprek leren we elkaar kennen, stel ik specifieke vragen en wordt er op behoefte daarvan een planning en offerte gemaakt. 

1. Kennismaking

In deze fase wordt het gekozen concept uitgewerkt tot een definitief logo. Het is ook mogelijk om twee concepten te combineren. In deze fase worden ook de kleuren en typografie bepaald.

3. Definitief ontwerp

Wanneer we het eens zijn met de gemaakte offerte begin ik met het maken van een moodboard voor de look en feel van je brand. Als deze naar wens is ga ik van start met het maken van 2-3 logo ontwerpen.

2. Ontwerpfase

In de laatste fase wordt het definitieve ontwerp, het kleurenpalet, typografie en alle extra's vormgegeven in een brand guideline book. Dit boek is een houvast voor je merk of bedrijf waarin staat hoe je alle elementen moet gebruiken. 

4. Aanleveren digitale

werktekeningen

Extra service

Wil je jouw branding uitbreiden tot een onweerstaanbaar, uitnodigend visueel plaatje? Ik help je graag verder met illustraties, iconografie, dessins en patronen, briefpapier ontwerp, social media assets, productfotografie, verpakkingsmateriaal ontwerp, drukwerk management & ondersteuning, en nog veel meer. Elk merk heeft een andere persoonlijkheid, daarom adviseer ik mijn klanten tijdens het eerste gesprek welke van deze extra items het beste passen bij hun merkstrategie en budget. 

Wat is jouw verhaal? Neem contact op voor het maken van een offerte op basis van jouw wensen.

bottom of page