top of page

Branding
& design

 

Samen brengen we jouw verhaal tot leven in een onweerstaanbaar, visueel krachtig merk. Een merk waar je trots op bent, naadloos aansluit op wat je aanbied, relevant is voor de doelgroep, indruk maakt en blijvende herinneringen achterlaat.

 

laten we aan de slag gaan om vorm te geven aan jouw succesverhaal.

IMG_2586_1080x.jpg

Het creatieve proces
 

Fase 1

kennismaken

 

Eerst wil ik alles weten. En ik meen het. Ik wil jouw hele verhaal horen! Voor mij gaat het vooral om jou en je bedrijf van binnen en buiten te leren kennen.

 

Met alle kennis die ik heb opgedaan rondom jouw bedrijf, zal ik alles samenbrengen in een creatieve richting, waarbij ik moodboard richtingen zal voorstellen waaruit jij kunt kiezen. Deze fase zal ons helpen om een ontwerp richting te bepalen.

Fase 2

creëren

 

Ben je klaar om de visie en ideeën werkelijkheid te zien worden?

 

In deze fase werk ik hard aan het ontwikkelen van verschillende ontwerpconcepten die jouw doelgroep aanspreken, je concurrenten aan het praten krijgen en jouw bedrijf op perfecte wijze vertegenwoordigen. Dankzij doordacht ontwerpen zal er één geweldig brandingconcept tot stand komen!

Fase 3

realiseren

 

Nu is het bijna tijd om je branding bekend te maken en alle klanten en bestellingen binnen ziet rollen! Zodra alles is goedgekeurd, ontvang je de definitieve bestanden in een georganiseerde map, samen met de middelen die je nodig hebt om vol vertrouwen je branding te gebruiken op een manier die met je meegroeit terwijl jij de wereld meer kleur geeft.
 

Tekengebied 1_3x.png

Extra service

Wil je jouw merk uitbreiden tot een onweerstaanbaar, uitnodigend visueel plaatje? Ik help je graag verder met illustraties, iconografie, dessins en patronen, briefpapier ontwerp, social media assets, productfotografie, verpakkingsmateriaal ontwerp, drukwerk management & ondersteuning, en nog veel meer. Elk merk heeft een andere persoonlijkheid, daarom adviseer ik mijn klanten tijdens het eerste gesprek welke van deze extra items het beste passen bij hun merkstrategie en budget.

Wat is jouw verhaal? Neem contact op voor het maken van een offerte op basis van jouw wensen.

bottom of page