top of page

Branding
& design
 

Samen creëren we een merk waar je trots op bent... 

- Eén die vertegenwoordigt wie je bent, wat je aanbiedt en waardoor je klanten meteen hun geld willen uitgeven!

IMG_2586_1080x.jpg

Het creatieve proces...
 

Fase 1
kennismaken

 

Eerst wil ik alles weten. En ik meen het. Ik wil jouw hele verhaal horen! Voor mij gaat het vooral om jou en je bedrijf van binnen en buiten te leren kennen, zodat ik jouw verhaal kan vertalen in een pakkend ontwerp. Ik wil ook je 'waarvoor' en 'waarom' weten, zodat ik een opvallende visuele merkidentiteit kan leveren die potentiële klanten verandert in fans voor het leven.

Fase 2
creëren

 

Ik laat mijn creatieve brein de vrije loop; alles wat ik heb geleerd voeg ik samen. Ik stop mijn liefde en kennis in de mix, zodat ik je een merkidentiteit kan presenteren in een brandguide die bestaat uit: logo's, kleurenpaletten, typografie en ander merkmateriaal. Als er aanpassingen nodig zijn, zal ik deze toepassen tot dat deze aan al jouw wensen voldoet.

Fase 3
realiseren

 

Nu is het bijna tijd om je branding bekend te maken en alle klanten en bestellingen binnen ziet rollen! Zodra alles is goedgekeurd, ontvang je de definitieve bestanden in een georganiseerde map, samen met de middelen die je nodig hebt om vol vertrouwen je branding te gebruiken op een manier die met je meegroeit terwijl je de wereld meer kleur geeft.
 

Logo package

TIMELINE:  2-4 WEEKS

 

PRIMARY LOGO
SECONDARY LOGO
BRAND SUBMARKS
COLOUR PALETTE
TYPOGRAPHY
BRAND GUIDELINES

Branding package

TIMELINE: 6-8 WEEKS

 

PRIMARY LOGO
SECONDARY LOGO
BRAND SUBMARKS
BRAND PATTERNS
COLOUR PALETTE
TYPOGRAPHY
STATIONARY 
BRAND IDENTITY BOOK

what's included

what's included

proces

Extra service

Wil je jouw merk uitbreiden tot een onweerstaanbaar, uitnodigend visueel plaatje? Ik help je graag verder met illustraties, iconografie, dessins en patronen, briefpapier ontwerp, social media assets, productfotografie, verpakkingsmateriaal ontwerp, drukwerk management & ondersteuning, en nog veel meer. Elk merk heeft een andere persoonlijkheid, daarom adviseer ik mijn klanten tijdens het eerste gesprek welke van deze extra items het beste passen bij hun merkstrategie en budget.

Wat is jouw verhaal? Neem contact op voor het maken van een offerte op basis van jouw wensen.

bottom of page