top of page

Custom
Projects

 

Maak van jouw favoriete herinneringen stijlvolle kunstwerken voor in huis, als geschenk of op een kaart. Perfect voor geliefden, vrienden, families, bruiloften, geboorten, jubilea etc. Kleuren kunnen worden aangepast aan elk interieur.  

Het creatieve proces
 

Fase 1
 

kiezen

Selecteer jouw favoriete foto die je wilt vertalen in een illustratie. Voor het beste resultaat zorg je ervoor dat de foto goed belicht is, onbewerkt is, geen grote lichaamsdelen uitgesneden zijn en geen screenshot is. Ik kan ook meerdere foto's combineren tot één uiteindelijke illustratie (perfect voor als je geen recente foto hebt samen)

Fase 2
 

creëren

Zodra ik je foto heb ontvangen ga ik aan de slag met het ontwerp van de illustratie.

 

Houd er rekening mee dat er veel tijd en aandacht wordt besteed aan de creatie van jouw unieke persoonlijke kunstwerk en afhankelijk is van de huidige werkdruk kan de verwerkingstijd variëren tussen 1-2 weken.

Fase 3
 

realiseren

Jouw unieke kunstwerk wordt je digitaal in hoge kwaliteit via e-mail toegestuurd. Vanaf dan kun je jouw kunstwerk laten drukken op bijvoorbeeld canvas, in een lijst, op een kaart, beddengoed, een mok en nog zoveel meer...

Anker 1
Tekengebied 1_3x.png

Extra service

Wil je jouw persoonlijke kunstwerk laten drukken? Ik help je graag verder met het aanleveren van het drukwerk en geef je ondersteuning waar nodig. Bijvoorbeeld bij het kiezen van de juiste drukkerij, formaat of papier voor de beste kwaliteit.

Wat is jouw verhaal? Neem contact op voor het maken van een offerte op basis van jouw wensen.

bottom of page